Wat is beton cire?

WAT IS BETON CIRÉ?

Beton Cire , betonlook, woonbeton, hippe strakke gebruiksvriendelijke vloeroplossingen zijn de nieuwe trend van dit jaar. Alle woonbladen, zoals VT wonen staan er vol van. Op de internationale woonbeurzen hebben wij weer veel inspiratie opgedaan over deze stoere afwerklaag. De krasvaste en industriële vloerafwerking van beton Cire zorgt niet alleen voor een industrieel high tech loft gevoel, maar is ook geweldig te combineren met diverse woonaccessoires en meubelen om toch te zorgen voor iedere gewenste uitstraling. Combineer deze modieuze woonbeton vloeren met stoere metaal accenten, robuust hout voor een warme uitstraling en stoffen woonaccessoires voor een zachter beeld.

Beton Cire is de Franse vertaling voor gewreven beton ook wel Betonstuc genoemd . Top Beton Cire bestaat uit een aantal componenten zoals resin , microcement en kleurstof om het geheel als Beton Cire te verwerken . Doordat Beton Cire geschikt is voor bijna alle ondergronden in huis en maar een laagdikte van 3 mm heeft is het scheuroverbruggend en zeer flexibel.

Vloeren met een betonlook afwerking zijn levensbestendig en onderhoudsarm door de speciaal aangebrachte coating. Door deze coating zijn de vloeren in iedere ruimte toepasbaar. Het geeft in de keuken en badkamer een frisse en heldere uitstraling en in de woonkamer creëert het een gevoel van ruimte en openheid. De praktische betonafwerking is vloeistofdicht maar perfect toepasbaar op een bestaande vloerverwarming.

Een bestaande tegelvloer met vloerverwarming vervangen? Deze hoeft er niet uit gesloopt te worden, door de minimale laagdikte van Beton Cire is het mogelijk dit over de tegelvloer aan te brengen.

Top Beton Cire is een exclusief en uniek product dat door de juiste vakmensen dient te worden aangebracht (als leek een workshop volgen en hierna uw eigen wand of vloer afwerken… nou geloof ons zo gemakkelijk werkt dat helaas niet!)

Is Top Beton Cire iets voor u of uw bedrijf vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

ONDERHOUD TOP BETON CIRÉ?

Top Beton Cire is vrijwel een onderhoudsarm product, het is zeer gemakkelijk schoon te houden. Dit kan met de alle reguliere schoonmaak producten.

LET OP: Gebruik geen bleek- of chloorhoudende middelen dit kan zorgen voor verkleuring of aantasting van de Top Beton Cire. Wij raden het ook af agressieve middelen zoals Antikal te gebruiken.

Top Beton Cire is een natuurlijk product , houdt er rekening mee dat er na een loop van tijd kleine krasjes of deukjes kunnen ontstaan in de laatste lak laag , dit is verder geen enkel probleem de natuurlijke uitstraling word hier door alleen maar groter.