Veel gestelde vragen

U moet rekening houden met een gemiddelde duur van ca. 1 / 1,5 week vanaf start tot oplevering.

De prijs van Top beton cire vloer word gebaseerd op het aantal m2 , de prijzen varieeren tussen de € 75 en de € 140 per m2 incl. Btw. De prijs van Top beton cire badkamer is gemiddeld € 125 per m2 incl. Btw (Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen , vraag een vrijblijvende offerte aan voor u wand- of vloerafwerking)

Ons kleuren palet bestaat uit 23 standaard kleuren , bij grote projecten of op aanvraag is het mogelijk alle RAL en NCS kleuren te laten produceren.

Buiten de voorbereiding en het uitvlakken bestaat Top beton cire totaal uit 5 lagen : 2 lagen Top beton cire en 3 lak lagen , in de badkamer, keuken- of tafelbladen word een speciale laklaag gebruikt om vlekvorming tegen te gaan en het geheel waterdicht te maken.

Top beton cire is vrijwel een onderhoudsarm product, het is zeer gemakkelijk schoon te houden. Dit kan met de alle reguliere schoonmaak producten.

LET OP: Gebruik geen bleek- of chloorhoudende middelen dit kan zorgen voor verkleuring of aantasting van de Top beton cire. Wij raden het ook af agressieve middelen zoals Antikal te gebruiken.

Top beton cire is een natuurlijk product , houdt er rekening mee dat er na een loop van tijd kleine krasjes of deukjes kunnen ontstaan in de laatste lak laag , dit is verder geen enkel probleem de natuurlijke uitstraling word hier door alleen maar groter.

 

Top beton cire is vrijwel op elke stabiele en vlakke ondergrond aan te brengen zoals : Kalkzandsteen , ytongblokken , tegels , hout ( watervaste Mdf of groene spaanplaat), vermicelplaat , cementdek- betonvloer , grindvloeren en venylvloeren . Heeft u een andere ondergrond laat het ons weten en wij geven u een eerlijk advies.

Ja Top beton cire is zowel voor nieuw- als bestaande bouw te gebruiken , houd er wel rekening mee bij nieuw bouw dat de cementdekvloer en wanden volledig droog moeten zijn alvorens de Top beton cire kan worden aangebracht .

Wij verzorgen voor u het totaal project zoals het aanbrengen van: cementdekvloeren, egaline, stucwerk, tegelvloeren, vloerverwarming inslijpen of op staalmatten binden, metselwerk in badkamer of toilet, voor verdere mogelijkheden neem contact met ons op.