Gietvloer

Gietvloer in één kleur gegoten

Zeer hoogwaardige polyurethaan gietvloer in één kleur gegoten waardoor een strak en modern uiterlijk wordt verkregen. Een unieke designvloer met een uitzonderlijk slijtvaste en duurzame samenstelling. Ideaal voor een eenvoudig te reinigen vloeroppervlak. Zeer trendy door de vele kleurtoepassingen wat maakt dat de vloer in elk interieur past.

Zeer hoogwaardige polyurethaan gietvloer in twee kleurenmix, ook wel betonlook genoemd. Hierdoor ontstaat een speels en vlammend effect. Deze UV bestendige gietvloer wordt afgewerkt met een UV bestendige laklaag (dus: door en door UV bestendig). Een betonlook vloer is trendy, modern en stijlvol. Dit vloertype heeft de industriële uitstraling van echt woonbeton, maar dan met de vele voordelen van een polyurethaan gietvloer. U bepaalt zelf de mate van “betonlook”.

Een unieke designvloer met een uitzonderlijk slijtvaste en duurzame samenstelling. Ideaal voor een eenvoudig te reinigen vloer- of wandoppervlak, die zeer trendy is en door de vele kleurtoepassingen in elk interieur past.

De PU Gietvloer is een naadloze, moderne en soepele vloerafwerking. Het is een vloer met een bijzonder fraaie uitstraling, stijlvol en is bij uitstek geschikt voor woningen, winkels en kantoren. Deze vloer bestaat uit hoogwaardige polyurethanen en is een stijlvol en modern alternatief voor bijvoorbeeld vloerbedekkingen zoals tapijt en linoleum. Verder heeft deze vloer een groot voordeel en betere eigenschappen als het gaat om onderhoud. In tegenstelling tot de genoemde traditionele vloerbedekkingen behoeft de vloer niet periodiek in de was te worden gezet. De PU gietvloer is leverbaar in verschillende varianten. Dus laat u adviseren over welke eigenschappen de door u gewenste vloer dient te beschikken op bijvoorbeeld het gebied van chemische resistentie en kleurvastheid.

 

De PU Gietvloer is met name geschikt voor:

Comfort

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming is ideaal. Door de geringe dikte van de gietvloer maak je optimaal gebruik van het rendement van de vloerverwarming. Maar ook zonder vloerverwarming voelt een gietvloer comfortabel en niet koud aan.

Veelzijdig

Er zijn ontelbaar veel sferen te creëren, van romantische brocante tot een stoere, robuuste look. Een uitgebreid palet aan kleuren, grote keuze in structuur en afwerking, maakt een gietvloer tot uw persoonlijke gietvloer. Een gietvloer is toepasbaar in iedere ruimte van uw huis en kan op elke bestaande ondergrond aangebracht worden.

Praktisch

Een gietvloer is naadloos en dus uitermate hygiënisch. Heel gemakkelijk stofvrij en schoon te houden. Doordat de vloer vloeistofdicht is, trekt er geen water of bijvoorbeeld vet in de vloer. Dit is met name ideaal in de keuken, waar over het algemeen snel gemorst wordt. Een gietvloer is ideaal voor gezinnen met kinderen. Doordat de vloer zo goed schoon te houden is zonder dat dit veel tijd kost, bent u altijd verzekerd van een schone vloer. Klaar voor kinderen om naar hartenlust te kunnen spelen. Ook wanneer u huisdieren heeft is een gietvloer bijzonder praktisch.