Over ons

BETON CIRE LIMBURG – DE SPECIALIST IN BETON CIRE

Bent u opzoek naar een specialist in aanbrengen van beton cire, PU gietvloer, coatingvloer of een epoxygietvloer? Dan bent u bij Top Design Beton uit Limburg aan het juiste adres.

Wij leveren en verwerken het in Nederland geproduceerde product Top Beton Cire aan de particulier en het zakelijke segment, door de korte lijnen staan wij garant voor een snelle levering en verwerking van al onze vloeroplossingen.

De materialen die wij gebruiken zijn 100% milieuvriendelijk en uitgebreid getest onder de meest uiteenlopende omstandigheden, ons product word in Nederland geproduceerd, hierdoor dragen wij zorg voor de perfectie en kwaliteit van onze beton cire, PU gietvloer, coatingvloer of epoxygietvloer.

Top Design Beton is de specialist in het aanbrengen van beton cire. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van wand- en vloerafwerking op allerlei ondergronden. Wij van Top Design Beton onderscheiden ons doordat wij niet alleen de Top Beton Cire aanbrengen , maar ook alle benodigde werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals:

Stucadoor werkzaamheden , vloerverwarming inslijpen of leggen op matten , afsmeren van cement dekvloeren , plaatsen en leveren van tegels op wand en vloer , leveren en aanleggen van sanitair en elektra, nieuwbouw of renovatie alles is bij Top Design Beton mogelijk.

Als geen ander weten wij welke ingrediënten belangrijk zijn om kwaliteit te kunnen garanderen. Het aanbrengen van Beton Cire, PU gietvloer, coatingvloer of een epoxygietvloer is namelijk puur vakwerk. Wij werken met een hecht team van ervaren professionals en leveren vakwerk. We hebben plezier in ons werk en gaan voor 100% kwaliteit en klanttevredenheid.

Is Top Beton Cire Limburg iets voor u of uw bedrijf ? Klik hieronder als u een vrijblijvende offerte op maat wil ontvangen van de beton cire specialist uit Limburg.

TOP DESIGN BETON CIRE UIT LIMBURG BIEDT U:

U krijgt van ons een uitgebreid en eerlijk advies en wij hebben een eigen applicatieteam zodat wij het hele proces in één hand hebben. Zo bent u verzekerd van een mooi product met een perfecte afwerking. Zo hebben wij verschillende beton cire projecten in Limburg uitgevoerd. U wilt tenslotte jarenlang plezier beleven aan uw prachtige beton cire vloer, PU gietvloer, coatingvloer of expoxygietvloer.